Kulináris kalandok várták a halak szerelmeseit Balatonföldváron (sonline.hu)

Balatonföldváron a Halászlé és Süllőfesztiválon rengeteg látogató élvezte a frissen készült süllőt és halászlét, miközben borok és retro bulik tették teljessé az élményt. 
A Balaton partján, Balatonföldváron július 3-7. között tartották a Halászlé és Süllőfesztivált, amely a balatoni nyár egyik legkedveltebb eseményévé vált. Az ötnapos fesztivál minden napjára jutott izgalmas program és kulináris élmény.

A bőséges ételválaszték mellett a különböző borok, pálinkák és sörkülönlegességek is hozzájárultak a jó hangulathoz Forrás: Hajdú Marianna/Somogyi Hírlap
Már a déli órákban megteltek az asztalok halra éhes emberekkel, akik izgatottan várták, hogy megkóstolják a frissen készült süllőt és a különféle halászléket. A szegedi halászlé mellett a korhely halászlé is nagy sikert aratott. Az ételek között megtalálható volt még a harcsapaprikás túrós csuszával, a harcsatöpörtyű, a harcsasteak, és még a lazacsteak is, így mindenki megtalálhatta a saját ízlésének megfelelő finomságot.

A teljes cikk itt elolvasható.