Közeledik a Balaton szezonindító hétvégéje (balaton.vehir.hu)

A hét végén, vagyis 2017. május 12. és 14. között rendezik meg a Balatonfüred Boat Show-t a Balatonfüredi Hajógyári Kikötőben, amely a tó legújabb hajó és vízisport kiállítása.

 

A rendezvény nyitvatartási ideje alatt a kikötő használata díjmentes, így aki hajóval érkezne a kiállításra, annak nincs más dolga, mint egyeztetni a szervezőkkel a boatshow@hungexpo.hu e-mail címen. A kiállítás látogatása természetesen nem csak a hajóval érkezőknek ingyenes, regisztrációval bárki díjmentesen látogathatja. (Regisztrálni a www.boatshow.hu oldalon lehet.) További információ a kiállításról a kiállítás honlapján vagy a www.facebook.com/budapestboatshow oldalon olvasható.

Az érdeklődőket mintegy negyven kiállító várja hajózáshoz kapcsolódó kiegészítőkkel, szolgáltatásokkal és felszerelésekkel, és lesz kínálat vízi sportokhoz, -sporteszközökhöz is. A Hajógyári Kikötőben mintegy 25 hajó kerül kiállításra, melyekkel a látogatók kívül-belül megismerkedhetnek, sőt a kiállítók egy része próbaútra is elviszi az érdeklődőket.

A Balaton leggyorsabb katamaránjai itt várják a kiállítás idején szombaton megrendezésre kerülő Balatoni Nagyhajós Évadnyitót. Külön érdekesség lesz a két magyar óceáni evezős hajó, a Sámson, illetve a Kele.

Számos egyéb programmal és látványossággal várja az érdeklődőket a Balatonfüred Boat Show-n.