Kizárólag keszthelyi burgonyából főzhetnek a gyenesdiási főzőverseny nevezői

Szeptember harmadik szombatján, azaz 15-én tartanak tartanak Burgonya Napot Gyenesdiáson.  Az I. Balatoni Hal- és Termelői Piacra szervezett eseményen lesz főzőverseny, ahol szigorúan keszthelyi burgonya felhasználásával készíthetnek ételeket a vállalkozó kedvűek. A délután folyamán keszthelyi burgonyafajtákat is bemutatnak, a termesztők pedig tanácsot kaphatnak. Az érdeklődőket a programok mellett kedvezményesen krumplivásár, illetve burgonyás finomságok kóstolója várja.

A Gyenesdiási Burgonya Nap programja:

Időpont: 2018. szeptember 15-e, szombat 15 órától
Helyszín: I. Balatoni Hal- és Termelői Piac Gyenesdiás

15.00 A rendezvény hivatalos megnyitója, majd krumplis “gasztrocsipetkék”
15.00-18.00 Szemfüles játszóház a gyerekeknek
16.00 Kolompos mulatság gyermekkoncertje
17.30  Főzőverseny és chilimustra eredményhirdetése, díjkiosztó
18.00 Rezidance Táncstúdió bemutatója
18.30  Roulette zenekar fergeteges, tánczenés bulija

A délután folyamán lesz keszthelyi burgonyafajták bemutatója, termesztési szaktanácsadás, kedvezményes burgonyavásár, kóstolók, burgonyás finomságok.

A rendezvényt a Magyar Gasztronómiai Szövetség és a Pannon Egyetem Burgonyakutatási Központja támogatja.

Burgonyás ételek főzőversenyére kerül sor a helyszínen nyílt lángon. Részletes felhívásért kattintson ide!
Jelentkezés kizárólag írásban: marketing@gyenesdias.hu
További információ: 83/312-737 100-as mellék