Kilépett a Facebookra a Balatoni Szövetség

Facebook oldalt indított a Balatoni Szövetség (BSz), ahol elsősorban a közgyűlésekről, elnökségi ülésekről szeretnénk beszámolókat adni és egyéb, a régió településeit érintő szöveges tájékoztatásokat közölni – mondta Lombár Gábor, az üdülőrégió településeit tömörítő szervezet elnöke, Balatonfenyves polgármestere. Az oldalon bárki azonnal reagálhat a hírekre, ami közvetlenebb kapcsolatot jelent a régió lakosságával, vendégeivel, ingatlantulajdonosaival.

Mint a szervezet decemberben kinevezett új vezetője kifejtette, ezzel a lépéssel elődje, Balassa Balázsnak, Szigliget polgármesterének megkezdett munkáját folytatja, amelynek célja az, hogy láthatóbb, hallhatóbb legyen a szövetség munkája, elérhetőbbé váljon a BSz.

– Azt szeretnénk, hogy minél többen megismerjék mit csinálunk, mivel foglalkozunk – fogalmazott a szervezet elnöke. Hozzátette, a tervek szerint megújul a BSz honlapja is, ahol az ülések, gyűlések előterjesztései, és egyéb dokumentumok is elérhetők, illetve azok lesznek.

A szövetség FB oldalán pár perces felvételen összefoglalva máris látható, mivel foglalkozott az elnökség a 2020. február 5-i ülésén.