Két új világsztárt jelentett be a 10 Nap Strand fesztivál (nuus.hu)

Zamárdi helyett idén Balatonvilágoson, két újabb nemzetközi névvel, négy helyett tíz napig várja a szórakozni vágyókat a “10 NAP STRAND” fesztivál. Mától lehet jegyet venni – írja a nuus.hu.

Augusztus 18-22 és 25-29. rendezik a „10 NAP STRAND” fesztivált. A külföldi sztárfellépő Lost Frequencies és Alle Farben mellé most két újabb nemzetközi előadó, Martin Solveig és Milky Chance csatlakozik.

Aki korábban vásárolt jegyet a 2020-as STRAND Fesztiválra, az három opció közül választhat. Ha nem tesznek semmit, a jegyük, bérletük automatikusan érvényes lesz a 2022-es eseményre. Aki létrehoz egy fesztiválfiókot, a megvásárolt jegy értékének 10%-át bónusz egyenlegként kapja ajándékba, amelyet a 2022-es fesztiválon költhet el. Dönthet úgy, hogy a megvásárolt jegyeket egyenlegre váltja, amellyel az idei 10 NAP STRAND, vagy a jövő évi STRAND fesztiválra válthat jegyet. Természetesen arra is van lehetőség, hogy a megvásárolt jegyeket bárki visszaváltsa.

Extra meglepetés a szervezőktől: mindenki, akinek van 2020-as érvényes jegye, 10% kedvezménnyel vásárolhat belépőt a 2021-es 10 NAP STRAND eseményre. A tíznapos eseményen két színpad, tábortűz, kertmozi, előadások, beszélgetések és vízparti játékok, valamint száznál is több zenekar és dj várja a közönséget. A program két vasárnapján kifejezetten családokat vár a STRAND, kedvezményes belépővel és koncertekkel.