Kékben úszó, barátságos menedék: téli búvóhely a Balatonnál (lakaskultura.hu)

A Balaton lelkét kívánja visszatükrözni a Balatonalmádiban található különleges fészek. Ráadásul itt az év bármely szakában lehet romantikázni. 


Ugyan még két hét van Valentin-napig, azonban, hogy az élmény felejthetetlen legyen, időben el kell kezdeni a tervezést. A szerelmesek napját hogyan is lehet igazán különlegessé tenni? Megmutatjuk azt a helyet, ahová el lehet bújni a világ elől, méghozzá egy igazán festői és romantikus környezetben.

Téli csoda a Balaton partján
Talán nem sokan gondolnak arra, hogy épp a magyar tenger partjára induljanak “hosszú hétvégézni” télvíz idején, pedig a Balaton ilyenkor is csodás, csak éppen más arcát mutatja, mint a nyári főszezonban. Ilyenkor igazán meghitt és nyugodt a táj: a nyári strandolók zajongása helyett a természet harmóniája veszi át a főszerepet. Épp ezt a hangulatot keresik azok, akik a Balatont úgy szeretik, ahogy a teremtő elhelyezte a tavat a magyar táj közepén. Szerencsére azok is élvezhetik ezt a csodás békességet, akiknek nincs házuk a Balatonnál, hiszen egyre több kisebb szálláshely látogatható télen is. Az egyik ilyen a Lake Spirit Balatonalmádiban. A hely igazi balatoni hangulatot áraszt és már belépéskor úgy érzi magát az ember, mintha hazaérkezett volna.

A cikk folytatása itt található.