Karácsonyi ajándékvásárlással segíthető a balatoni vízimentés

Már kapható a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának 2023-as naptára, melyet – ahogyan minden évben – a munkájuk során készült képekkel illusztráltak. Megvásárlásával a szakszolgálat munkája segíthető. 

 

A gyerekek körében nagyon népszerűek a Rupertes pólók (Rupert a Balaton sürgősségi mentőhajója). Olyan céggel készíttetik a nyomatokat, amelyik nagyon tartósra csinálja. Tapasztalatból tudják, hogy évekig jó állapotban maradnak meg a kisgyermek pólók is, a gyermekek aktív életmódja mellett is – írja honlapján a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata.

A felnőttek pedig nagyon szeretik a strandtörölközőiket. Aki ezzel megy az uszodába vagy strandra, büszkén mutathatja, hogy támogatja a vízimentést. De érdemes körülnézni a felnőtt ruházati termékek és ajándéktárgyak, vagy akár a mentőeszközök között is. Mentőmellényt – gyerek és felnőtt méretben is – az átlagosnál alacsonyabb áron tudnak kínálni.

Emlékeztetnek: a szakszolgálatuk egy civil szervezet, a saját bevételeikből és támogatóik adományaiból tartják fenn eszközeiket (hajóikat, mentőfelszereléseiket, az ellátás során használt gyógyszereket). Így nagy segítség , ha a karácsonyi vagy egyéb alkalomból vásárolt ajándékokat adományboltjukból rendelik és vásárolják meg.

A 2023-as naptár ezen a linken rendelhető meg.