Június közepén rendezik meg az Everness Nomád fesztivált Siófokon (mti)

Június közepén rendezik meg az Everness Nomád önismereti fesztivált Siófokon. A négynapos rendezvényen, amely a természetközeli életet népszerűsíti, többek között életmóddal kapcsolatos előadások, jóga- és mozgásprogramok, valamint koncertek várják majd a közönséget.

 

Klein Csaba fesztiváligazgató az MTI-hez eljuttatott közleményében kiemelte: nagyon fontosnak tartja az elmúlt év nehézségei után az emberek mentális egészségének helyreállítását, támogatását és a közösségi léthez való fokozatos visszatérést. Mint hozzátette, nem lesznek légkondicionált mobilházak, épített zuhanyzók, sőt a legtöbb helyen térerő sincs, így elszakadva a „civilizáció vívmányaitól” könnyebben átélhető a természetközeliség.
A fesztiválon öt helyszínen várják június 17. és 21. között az érdeklődőket, akik előadásokat hallhatnak többek között az ember és a permakultúráról is. A zenei színpadon fellép a Zagar, az Earth Jam és a Korai Electric.     A családosoknak gyermekmegőrző nyújt majd segítséget, rájuk gondolva a szálláshelytől távolabbra helyezték a szervezők a zenei színpadot, ahol chill és elektronikus zenék hallhatók majd.
Mintegy ezer fesztiválozóra számítanak a szervezők.