Javában tart a siófoki báli szezon

Már januárban kezdetét vette a siófoki báli szezon, amely februárban is tart – írja a siofok.hu, beszámolva a farsangi szezon végéig, február 26-ig hátralévő eseményekről.

A sort a Zenészbál nyitotta meg január 18-án. Ezt követte február 1-jén a X. Katolikus Bál melynek a célja a siófoki gyermekek nyári hittan táborának támogatása.

Farsangi Bál a Nők Együtt Egyesület szervezésben 2020. február 29-én 15:00 órai kezdéssel a Kálmán Imre Étteremben. A műsor a Zahira Hastánc csoport előadásával kezdődik, fellép Váczi Violetta énekes, majd az Egyesület hölgytagjainak farsangi jelmezes bemutatója következő. Egész este élőzene, Ulrich Tamás szolgáltatja a talpalávalót. A belépőjegy mellett vacsora nélküli kupon és tombolajegy is váltható.

 

A siófoki intézmények báljait a következő időpontokban tartják:

  • A 60 éves Kiliti Pillangó Óvoda február 1-jén 19 órakor tartja a jótékonysági bálját a Park Hotel és Étteremben. Svédasztalos büfével, tombolával várják a kedves érdeklődőket. Zenél a Chameleon zenekar.
  • Február 14-én a Beszédes József Általános Iskola Tanulói Alapítvány támogatására rendezik a jótékonysági bált, mely az intézmény tornacsarnokában kap helyet. A műsorral az iskola tanulói készülnek, az est folyamán a The Freakend zenekar zenél.
  • Február 28-án a Krúdy Alapítványi Bálra várnak minden kedves érdeklődőt svédasztalos vacsorával és tombolasorsolással. Az est folyamán lesz táncbemutató és érkezik Badár Sándor stand up műsorral is.

Az intézmények báljaira a belépő- és vacsorajegyek mellett támogatói jegy is igényelhető.

Február 1-jén rendezték meg Siófokon a 95. Hajósbált a Hotel Balatonban, és február 8-án a Hotel Sungarden ad otthont a 44. Iparosbálnak.