Javában dolgozik a Balaton Száguldó Riportere

Július elej óta már számtalan helyen járt a Balaton Száguldó Riportere, Deli Kitti, aki az elnyert 60 napos “állommeló” ideje alatt bejárja a Balaton régiót – számolt be a riporter munkáját szervező és koordináló MTÜ Balatoni Regionális Marketing Igazgatósága. Kitti útja, szöveges és képes írásai a http://itthonabalatonon.blog.hu/ oldalon láthatók.

A száguldó riporter július első hetében ellátogatott többek között Keszthelyre, Balatonföldvárra, Siófokra, a Balatoni Riviéra településeire, több Nagyon Balatonos rendezvényre és természetesen a Balaton Soundra is.

A második héten egy-egy napon át két forgatócsoport is elkísérte a Balaton-felvidékre, Zalakarosra, Veszprémbe. Utazott gyorshajón, Balatonfüredről Csopakra kerékpározott, megkóstolta a csopaki beach-food legjavát, betekintést kapott Balatonfüred kulturális életébe, a hétvégén pedig részt vett a VinCe Balaton rendezvényen és a Veszprémfest egyik koncertjént.

Július harmadik hetében Kitti részese lett egy különleges gasztro study-tournak, ahol a minőségi éttermeknek beszállító dél-balatoni és nyugat-balatoni helyi termelők, helyi termékek és alapanyagok mutatkoztak be. Ellátogatott Veszprémbe, az Utcazene Fesztiválra, Dörgicsére és Vászolyra, hétvégén pedig Kapolcson és Pulán kapcsolódik be a Művészetek Völgye fesztiválba.

(12:19)