Indul a regisztráció a legújabb turisztikai kampányokra – balatoniakat is várnak

A Magyar Turisztikai Ügynökség a közeljövőben két országos forgalomélénkítő kampányt tervez. Először 2020. november 6. és 15. között a Szent Márton-napi hagyományokat, majd 2020. november 16-tól Magyarország téli élménykínálatát népszerűsítik a kampányok. Az MTÜ ennek kapcsán várja azon magyarországi fürdők, szálláshelyek, éttermek, valamint egyéb turisztikai attrakciók és szolgáltatók jelentkezését, amelyek szívesen együttműködnének a belföldi turisztikai forgalom élénkítése céljából.

A tél a feltöltődés időszaka, ekkor kerülnek igazán fókuszba a hazai wellness lehetőségek, a közös családi elvonulások, a szezonális gasztronómia, a kulturális élmények és újabb rejtett csodák felfedezése. Az MTÜ november első felében arra invitálja a lakosságot, hogy idézzük meg közösen Szent Márton legendáját, és ünnepeljük Márton napját libaételek és friss újbor kóstolásával. November második felétől pedig arra kívánja felhívni a magyar családok, párok, baráti társaságok figyelmét, hogy fedezzék fel a hidegebb hónapokban is a biztonságos és élménydús belföldi utazási lehetőségeket, a télen is csodás kirándulóhelyeket, és az egyedülálló gyógy- és termálfürdőinket – olvasható az ügynökség honlapján lévő felhívásban.

A Magyar Turisztikai Ügynökség a kampány során szálláshelyek, vendéglátóegységek, fürdők, illetve egyéb turisztikai szolgáltatók és attrakciók aktív közreműködésére is számít.

Az MTÜ ennek kapcsán várja turisztikai attrakciók és szolgáltatók (például szálláshelyek, wellness fürdők, múzeumok, stb.) jelentkezését, amelyek szívesen együttműködnének a hazánk téli turisztikai forgalmának élénkítése céljából. A kampányhoz csatlakozó szolgáltatók 2020. november 16. és 2021. január 3. között Magyarország télen is vár! néven speciális ajánlatot hoznak létre.

Továbbá azon éttermek jelentkezését is várják, amelyek a Márton-napi gasztronómiai hagyományok megismertetése és népszerűsítése érdekében működnének együtt a november 6-15. közötti időszakban, és ehhez kapcsolódóan az újborra és a libára épülő menühöz Márton-napi Libalakoma néven speciális ajánlatot hoznak létre.

Az MTÜ a partnereket a csodasmagyarorszag.hu weboldalon gyűjti össze és teszi közzé, illetve átfogó, országos kampányában kiemelten népszerűsíti majd a kedvezményes ajánlatokat.

További információ és jelentkezés ide kattintva lehetséges.