Indul a jubileumi Harley-Davidson Open Road Fest

Június 5. és 9. között immáron huszadik éve ad otthont Alsóörs a Harley-Davidson Open Road Fesztiválnak. Az idei esztendőben sokszoros jubileumot ünnepelnek, ugyanis színpadra lép mások mellett a 30 éves Tankcsapda, a 40 éves Karthago. Napközben  számos programmal, ügyességi versenyekkel valamint motoros túrákkal is készülnek a szervezők. 

Huszadik évfordulóját ünnepli idén a Dobai Attila, a Harley-Davidson Budapest ügyvezető igazgatója nevével fémjelzett Harley-Davidson Open Road Fesztivál Alsóörsön. A Pelso Kemping jszerdától fesztiválvárossá alakul és olyan neves hazai és külföldi zenekarok lépnek színpadra, mint a EUROPE, a Tankcsapda, a Karthago, az EDDA Művek, az Ivan and the Parazol, vagy az Anna and the Barbies.

A zene mellett a látványos attrakciók is főszerepbe kerülnek. Erdős Csaba motoros kaszkadőr minden eddiginél extrémebb kaszkadőr show-val készül, de lesz freestyle motocross bemutató, légi parádé és ismét mindenkit elkápráztat majd a Gravity Academy – olvasható a fesztivál honlapján.  A legkisebbek is kiemelt szerepet kapnak: lábbal hajtható motorjaikkal az úgynevezett Kids Race-en mérhetik össze tudásukat. A Motor Show Budapest Gála keretén belül pedig kiderül, melyik a legszebb épített motor Alsóörsön.

A fesztivál ideje alatt 2 vezetett túrát is szerveznek a Balaton-felvidéken szombaton pedig minden idők legvidámabb motoros felvonulását tartják meg – ígérik a szervezők.