Idén is megjelent a Balaton Felvidék Neked

Egy éve nagy sikerrel mutatkozott be, a közelmúltban pedig ismét megjelent a Balaton-felvidék és térségének úti- és programkalauza, a Balaton Felvidék Neked. A Balaton északi oldalának népszerű településeit, szolgáltatásait, programjait bemutató ingyenes kiadvány a tavalyinál bővebb tartalommal kalauzolja végig a vidéken az olvasót.

A könyvbe 57 településről, mintegy 5000 szolgáltatóról, a térség látnivalóiról szóló információk, írások kerültek bele, valamint 1800 program helye és időpontja is megtalálható benne – mondta el a hirbalaton.hu kérdésére a kötet szerkesztője, Fehér Csilla. Hozzátette: idén is ingyenesen, 3 nyelven, magyarul, angolul és németül olvasható a kiadvány.

Az útikönyvként és magazinként egyaránt szolgáló Balaton Felvidék Neked nem csak a nyári szezonra koncentrál, az érdeklődők az északi part őszi és téli programjairól is tájékozódhatnak a segítségével.

A kiadványhoz elsősorban hotelekben, éttermekben, borászatoknál és turisztikai irodákban lehet hozzájutni, de számos más helyen is megtalálható a Balatonnál, sőt az ország távolabbi pontjaiba és a határon túlra is eljut több példány.

(10:50)