I. Sikeres Nők Konferenciája Zánkán

Szeptember utolsó hétvégéjén megrendezik az I. Sikeres Nők Konferenciáját, azaz az EmpowerHER Balatont, amely egyedülálló módon a balatoni vagy helyi kötődésű női vezetőket, vállalkozókat szeretné fejleszteni az önismeret, a kapcsolatépítés vagy tanulás terén. Sikeres női előadók a történeteiken keresztül adják át a tapasztalataikat, de a szervezők tudományos háttérrel is támogatják a résztvevők fejlődését – áll a szervezők közleményében.

 

Szeptember 29-30-án Zánkán, a legújabb és egyben a Balaton egyik legszebb rendezvényhelyszínén, a Kisbirtok Kultbázis-on  szervezik meg az első Sikeres Nők Konferenciáját. Kerekasztal-beszélgetések és workshohop-ok formájában vezető pozícióban lévő nők saját élettörténeteiket bemutatva ötleteket, megoldásokat, tanácsokat, tippeket adnak át a fejlődni vágyó hölgyek számára.

„Célunk, hogy a kommunikáció, a magabiztos kiállás, az üzletfejlesztés, vagy akár egy etikus vállalkozás beindítása terén segítsük azokat a nőket, akik fejlődni szeretnének. Olyan neves és inspiráló előadókat hívtunk el az eseményre, akik élettörténetükkel biztosan hatást gyakorolnak majd a résztvevőkre” – mondta a rendezvény egyik megálmodója, Nagyné Czuri Eszter, aki egyben a BENT Balatoni Női Vállalkozói Egyesület tagja is.

Résztvevők, előadók:

Steigervald Krisztián generáció kutató, Bittmann Eszter Lavender Tihany, Hámori Marcell ÉgSzínKék Balatonfüred, Varga Viktória divattervező, Németh-Hindi Fatima blogger, vlogger, Fatimapanka, Németh Kornél CEO, Rossmann, Szo Katalin G@D cukrászda és pékség, Karády Edit CEO, CX-ray, Dobosi Győző Dobosi Birtok, Radnóti Mária ügyvezető Bitang Burger & Coffe Shop,Forsthoffer Ágnes ügyvezető Hotel Margaréta, Árvai Anita Veganeeta tulajdonosa és még sok más érdekes, izgalmas helyi női vezető.

További információ: https://bentbalaton.hu/empowerherbalaton/