I. Nemzetközi Csali Hungária Kupa

Május 4-e és 6-a között rendezik meg Zamárdiban a I. Nemzetközi Csali Hungária Kupát. A versenyen maximalizált a résztvevők száma, ezért érdemes időben nevezni.

Már közzétették a verseny kiírását, amelyre nem csak Magyarországról, hanem külföldről is érkeznek a jelentkezések. A verseny helyszíne a zamárdi VSz  Üdülő (Hethland), amely a Kiss Ernő utca 3 szám alatt található. A verseny technikai bázisát is képező nyaralóhelyen gondoskodnak a megmérettetés zavartalan ellátásáról és működéséről.

A küzdelemben maximum 114 fő vehet részt, őket 6 szektorra osztják, így egy szektorba 19 fő kerül. Az értékelés szektoronként történik, minden forduló után szektoronként hirdetnek helyezetteket.

A szabályok szerint egy darab feeder bottal és egy darab horoggal versenyezhetnek, szabadon választható módszer, előke és horog méret szerint. 12 liter etetőanyag engedélyezett, élőcsali 2.5 liter lehet, de a szúnyog kizárva.

A bajnoki címhez a két fordulóban elért, összesített eredmény számít majd.

A résztvevőknek rendelkeznie kell érvényes állami horgászjeggyel, külföldi versenyzők részére turista jegy váltható. A nevezési díj / fő / : 12. 000 Ft, amennyiben van országos versenykártyája, vagy balatoni területi engedélye, 10.500 Ft. A nevezési díj tartalmazza a 3 napos horgászengedélyt és a versenykiírásban feltüntetett ebédeket.

A versenyről itt találhatók további információk, nevezni pedig itt lehet.