Hamarosan újranyit a Hajózástörténeti Látogatóközpont és Kilátó Balatonföldváron

Biztonsági előírásokkal ugyan, de hamarosan újra várja látogatóit a Hajózástörténeti Látogatóközpont és Kilátó Balatonföldváron. A kilátót pénteken nyitják meg – tájékoztatta a hirbalaton.hu-t közleményben a település önkormányzata.

Újra nyitja kapuit Balatonföldvár egyik legvonzóbb látványossága, a Hajózástörténeti Látogatóközpont a Kilátó. Hétfő kivételével a hét minden napján fogadják a látogatókat. A moziterem egyelőre nem látogatható. Kávézó szolgáltatásai csak a teraszon vehetők igénybe.

A Kilátó Földvár egyik legfontosabb és leglátogatottabb turisztikai célpontja, amely a koronavírus-járvány miatt tartott zárva az elmúlt hetekben. Az enyhítések kapcsán lehetővé vált, hogy ismét megnyissák a látogatóközpontot.

A balatonföldvári Hajózástörténeti Látogatóközpont- Kiállítás és Kilátó az eredeti nyitvatartási rend szerint várja most péntektől(2020.05.15) a látogatókat hétfő kivételével minden nap 10.00-19.00 óra között (jegyértékesítés 18:00-ig). A látogatók és munkatársak védelme érdekében kötelező a szájmaszk viselése, belépéskor a kézfertőtlenítő használata és a 1.5 méteres távolság betartása. A liftben maximum két ember tartózkodhat kivétel ez alól a családok. Csoportos látogatáshoz előzetes bejelentkezés szükséges – legkésőbb a tervezett látogatási időpont előtti munkanapon az info@bknkft.hu  e-mail címen. A moziterem egyelőre nem látogatható. Kávézó szolgáltatásai csak a teraszon vehetők igénybe – áll a közleményben.