Global Lake Marathon – ingyenes nemzetközi online konferencia a tavakról

A Balaton Fejlesztési Tanács munkaszervezete, a Balatoni Integrációs és Fejlesztési Ügynökség 2024. április 30-án újra megrendezi a „Global Lake Marathon” elnevezésű online konferenciáját. A rendezvény időpontja: 2024. április 30. (kedd) reggel 9.00 órától – este 21.00 óráig, ❗️a rendezvény nyelve angol – olvasható a Balaton régió nevű Facebook oldalon. A rendezvény a német Global Nature Fund környezetvédő szervezet és a nemzetközi Élő Tavak Hálózatának (Living Lakes Network) bevonásával valósul meg.

 

Az online konferencia-maraton keretében a szervezők szeretnék megmutatni a világon található tavak és vizes élőhelyek sokszínűségét, változatosságát, valamint felhívni a figyelmet a tavak jelentőségére, azok fenntartható kezelésének fontosságára.

A résztvevők megismerhetik a tavak és környezetük jellegzetességeit, a kihívásokat, amelyekkel szembesülnek, valamint az alkalmazott beavatkozások tapasztalatát, és a jól bevált gyakorlatok tárházát. A rendezvényen a földrajzi elhelyezkedésük alapján mutatjuk be a különböző tavakat és tavas térségeket. Az egyes részeket mindig más Living Lakes partner szervezi és moderálja.

A rendezvény címe: Global Lake Half Marathon 2024 – Online konferencia fél-maraton a tavak védelme érdekében

A rendezvény időpontja: 2024. április 30. (kedd) reggel 9.00 órától – este 21.00 óráig

A rendezvényen való részvétel lehetősége: online konferencia

A konferencia előadásainak nyelve angol. A rendezvény részletes programja a Balaton Integrációs és Fejlesztési Ügynökség honlapján érhető el.

https://www.balatonregion.hu/hu/esemeny/global-lake-half-marathon

(A programban az időpontok a brit nyári idő szerint vannak feltüntetve. Az itthon használt közép-európai idő megadásához kérjük, számoljanak hozzá az időpontokhoz plusz 1 órát.)

 

Az eseményen való részvételének biztosítása érdekében, kérjük, töltse ki az alábbi regisztrációs lapot!

https://forms.gle/K7v1tTF9pHFDVfkR9

 

A konferencia ZOOM platformon keresztül kerül megrendezésre, melyhez az alábbi linkre kattintva lehet csatlakozni:

https://us02web.zoom.us/j/85023481995?pwd=aVkyWE0rV1R5UjRjY3V2RklsRlFYUT09
Meeting ID: 850 2348 1995
Passcode: 896048

A fél-maraton izgalmas utazást kínál! A résztvevők ellátogathatnak a világ minden tájára és megismerkedhetnek Ázsia, Ausztrália, Afrika, Európa, Latin-Amerika és Észak-Amerika tavaival és vizes élőhelyeivel.

Ha szeretne érdekes előadásokat meghallgatni, inspiráló és interaktív beszélgetéseknek részese lenni, vegyen részt a Maratonon!