Fuss Neki jövőre is Balatonlellén! (Fotók, videók)

Az egész családot megmozgatta az idei balatonlellei Fuss Neki futófesztivál. Az eseményen mindenki megtalálta a számára megfelelő távot, a kisgyermekek 800 métert, a kutyabarátok 2 kilométert, míg a rutinosak negyed, vagy akár fél maratoni távot is teljesíthettek. Népszerűsége okán a szervezők már a jövő évi rendezvényt tervezik.

A rendezvényre többszörös volt a túljelentkezés, technikai okok miatt azonban csak ezer fő nevezését fogadhatták be a szervezők. A program nem titkolt célja, hogy tavasszal is aktív kikapcsolódást kínáljanak a Balatonra érkezőknek.

Kiváló időben, közel 25 fokban rajtolhattak el április utolsó szombatján a futófesztivál résztvevői Balatonlelle központjából, hogy aztán a Balaton-partot is érintve az önmaguk által vállalt távot teljesítve érjenek vissza a célba. A befutót követően értékes ajándékcsomagokat (többek között két pár futócipőt, új Peugeot 2008 SUV-t hétvégi használatra,stb.) sorsoltak ki a résztvevők között!

A sikeren felbuzdulva – a tervek szerint jövőre – harmadik alkalommal – április 27én rendezik meg a Fuss Neki futófesztivált. Aki nem szeretne lemaradni róla érdemes már most feliratkoznia az eseményre ide kattintva – tájékoztatta a hirbalaton.hu-t a szervező Nagy Tamás.

A futófesztiválról készült videókat és képeket az alábbi linkekre kattintva lehet megtekinteni:

Az alábbi, a szervezők által küldött linkeken a képgalériák érhetők el:

A videók pedig itt vannak: