Friss borok, új, meleg fogások a Zelna Borbárban (balatonfured.hu)

Az ősz a tavaly nyílt Zelna Borbárban is sok izgalmas változást hozott. Az egyik legfontosabb, hogy a korábban elsősorban hideg fogásokra, kóstolótálakra, tapas jellegű ételekre építő kínálatot éttermi színvonalú meleg konyhára cserélték.


Így most már bátran gondolhatunk ebéd- vagy vacsora helyszínként is a Zelnára, hiszen az október végén induló új étlapjukon olyan finomságok is megtalálhatók lesznek, mint az erdei gombás rizottó, konfitált kacsacombbal, zöldfűszeres bárányborda, mentás zöldborsópürével vagy a spenótos tagliatelle.

A nyári nyüzsgés és a szüreti időszak után Balatonfüred egyik legszebb borbárjában tovább folytatódnak a programok is: a DJ a Bárban és a Zelna Acoustic pénteki mini-koncertjein minden héten remek lemezlovasok, énekesek és zongoristák tűnnek fel, amiket egy-egy alkalommal tematikus kínálattal is fűszereznek.