Forgalomkorlátozás a 7-es számú főútvonalon és baleset az M7-es autópályán (police.hu) – frissítve

Személyi sérüléses közúti közlekedési baleset miatt teljes pályás útlezárás van érvényben Fonyód belterületén – számol be weboldalán a rendőrség. Az M7-es autópálya 40. kilométerszelvényében Kápolnásnyék külterületén két személygépkocsi ütközött össze.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2019. június 30-án 10 óra 18 perckor a 7-es számú főútvonal 148. kilométerszelvényében személygépkocsi ütközött motorkerékpárral. A baleset következtében ketten sérültek meg, orvosi ellátásuk jelenleg is folyamatban van. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrök a forgalmat mellékutcákra terelik.

Kérik az arra közlekedők fokozott figyelmét, türelmét!

Az Útinform vasárnap dél környéki tájékoztatása szerint az M7-es autópályán a Letenye irányába vezető oldalon a 39-es km-nél két személyautó ütközött össze a belső sávban. A forgalom a külső sávon haladhat, torlódásra kell készülni.

A torlódás kora délutánra megszűnt.

Késő délutánra felerősödött a főváros irányába tartó forgalom az M7-es autópályán. Balatonvilágos és Székesfehérvár között szakaszosan torlódnak a járművek.

M7-es autópályán a 88-as km-nél, a balatonvilágosi csomópont közelében a 710-es főút majdani csatlakozó csomópontját építik. A leálló sávot mindkét oldalon elkerítették a forgalom elől, de Letenye felé csak két szűk sáv használható, egy rövid szakaszon.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt 2019. június 30-án 11 óra 34 perc körül az M7-es autópálya 40. kilométerszelvényében Kápolnásnyék külterületén, a Balaton irányába vezető oldalon, ahol két személygépjármű ütközött össze. A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az autópálya érintett szakaszán a külső sávon halad a forgalom, a baleset miatt közel kettő kilométeres torlódás alakult ki.

A rendőrök a forgalomkorlátozást feloldották, az autópálya balesettel érintett szakasza újra teljes szélességében járható – számolt be 12 óra 37 perckor a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.