Eltűnt három gyerek Balatonalmádiból (veol.hu)

Boa Klaudia

 

A fiatal lány 2018. augusztus 11-én engedély nélkül távozott a balatonalmádi lakásotthonból, azóta életjelet nem adott magáról, felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig eredményre nem vezettek.

Boa Klaudia körülbelül 170 cm magas, átlagos testalkatú, hosszú barna hajú, barna szemű. Alsó ajkában piercing látható, tetoválása nincs.

Kálmán Vivien

A fiatal lány 2018. augusztus 12-én engedély nélkül távozott a balatonalmádi lakásotthonból, azóta életjelet nem adott magáról, felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig eredményre nem vezettek.

Kálmán Vivien körülbelül 160 cm magas, átlagos testalkatú, hosszú szőke hajú, barna szemű. Testékszere, tetoválása nincs.

Orsós Richárd

A fiatal fiú 2018. július 17-én engedély nélkül távozott a balatonalmádi lakásotthonból, azóta életjelet nem adott magáról, felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig eredményre nem vezettek.

Orsós Richárd körülbelül 170 cm magas, átlagos testalkatú, rövid barna hajú, barna szemű. Testékszere, tetoválása nincs.

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható fiatalokat felismeri, tartózkodási helyükről vagy eltűnésük körülményeiről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett jelentkezzen (H-CS: 8-16 és P: 8 -13 óra között) a Balatonalmádi Rendőrkapitányság 88/438-711-es telefonszámán, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, illetve a nap 24 órájában elérhető 107 vagy 112 segélyhívó telefonszámok valamelyikén – írja a veol.hu.