Elmarad a Balaton Sound 2021-ben – a Strand Fesztivál még bizonytalan

A vírushelyzet miatt továbbra is bizonytalan a fesztiválipar jövője, éppen ezért a szervezők úgy döntöttek, hogy idén nyáron nem lesz VOLT Fesztivál, ahogy Balaton Sound sem.

A globális vírushelyzet okán továbbra is kiszámíthatatlan terepen mozog a fesztiválipar. Mi, szervezők, hisszük, hogy közös felelősségünk együttműködően, mindenki biztonságára törekedve átvészelni ezt a megterhelő időszakot, ezért hosszas egyeztetés után arra a döntésre jutottunk, hogy az idei nyarat még elengedve, 2022-ben fog újult erővel visszatérni a Balaton Sound.

– írják a szervezők a fesztivál honlapján.

Közölték: a megvásárolt belépők és fesztivál extrák (szállás, szolgáltatások, stb.) automatikusan érvényesek lesznek a következő évben! Amennyiben valaki a jegy megtartása mellett dönt, nincs semmilyen további teendő, sőt, hűségét ajándékkal köszönik meg.

Arra is van lehetőség, hogy a vendég visszaigényli a belépő és egyéb fesztivál extrák (szállás, szolgáltatások, stb.) értékét, amelyek egyenlege a fesztivál fiókjában fog megjelenni. Ez felhasználható fesztiválbelépő, illetve egyéb fesztivál extrák (szállás vagy akár fogyasztási egyenleg) vásárlására a jövő évi Balaton Soundra, Telekom VOLT Fesztiválra és Sziget Fesztiválra is.

Természetesen választható a jegy visszatérítés lehetősége is.

A szintén Zamárdiba augusztus 19-22 közöttre tervezett Strand Fesztivál megtartásáról egyelőre nem nyilatkoztak a szervezők.