Eladó a balatoni bringások kultikus találkozóhelye (HelloVidék)

Eladó vagy kiadó sorba került a méltán híres, bringások által nagyon kedvelt balatoni foodtruck udvar, a Muci. A tulajdonosok a hirdetést az Ingatlan.Balaton csoportban tették közzé. 

Bírod a Bringásokat és csinálnál egy laza helyet a Balatonnál de nem tudod hogy fogj hozzá? Mi kiszállnánk, úgyhogy most jött el a te időd. Átadnánk a 3 szezon alatt a bringások és a fürediek között kult hellyé vált Mucit (amit persze becézhetsz máshogy is), hogy valaki olyan csinálja akinek van rá kapacitása. Balatonfüredtől 5 percnyire a balatoni bringaút és a 71-es út közé ékelve alkottuk rengeteg munkával ezt az gyönyörű parkosított nyári vendéglátóhelyet, melytől bár fáj a szívünk de személyes okok miatt búcsúznunk kell. Most a befektetett összegnek a töredékéért megválnánk tőle, csak, hogy az új tulajdonos tovább építhesse amit mi elkezdtünk. Bérleti jog 5 évre (hosszabbítható): 7,5 millió Forint.

-idézi a posztban lévő felhívást a HelloVidék.

A ‘Kövesd a Mucit!’ Csanda Eszter, Susánszky Ádám, Varga Gábor, és Hefkó Kristóf ötleteként jött létre, régi vágyuk teljesült a balatoni udvar létrehozásával. A “Képzeletbeli” Muci konyháját nagyvilági nőként fiatalkori utazásai inspirálták: „Ilyen értelemben világi konyha, melyben megtalálhatók ízek a Közel-Keletről, de kontinentális alapokon nyugszik és határozottan modern” – olvasható a hely honlapján.