Dínók hangoskodnak Reziben (likebalaton.hu)

Életnagyságú dínók mozgolódnak és hangoskodnak a Dino- és Kalandpark Rezi-ben, de ez csak az egyik látványelem csoport a megannyi látni- és kipróbálni való közül – írja a likebalaton.hu. 


Friss levegő, csodálatos panoráma, zöld liget fogad minket a Rezi dombtetőn, s néhány méter múlva meg is pillanthatjuk az első, emeletes ház magasságú őslényt, ahogy hajlongva ijesztgeti az aprónépet. Flóra Lászlóné Tünde ügyvezető kísér minket végig a 2,3 hektáros park egy részén.

– Parkunk éppen 10 éves, 2014-ben nyitotta meg kapuit a zalai lankákon, mely hosszasan, évekig tartó előkészítő munka folyamatának eredménye. Családi vállalkozásunk 10 év óta szeretettel várja és fogadja a családokat, csoportokat, kikapcsolódásra vágyókat. Akkor ez volt az első ilyen jellegű tematikus park Magyarországon, amely a dinoszaurusz témakörre jött létre. Egész évben nyitva vagyunk, s a dínók mellett más attrakciók, élményelemek, játékok is találhatóak, kipróbálhatóak a parkban. Úgy alakítottuk ki az élményparkot, hogy minden korosztály tudjon szinte minden játékot használni, élvezni. Bárki jól érezheti magát, aki ezzel a céllal indul el hozzánk. Csapatunk próbál mindent megtenni azért, hogy az ide látogató vendégek jól érezzék magukat, kellemesen töltsék szabadidejüket; de fontos, hogy a vendégek akarják is jól érezni magukat.

A teljes cikk itt elolvasható.