Best of Az Év Hotele a Kis-Balatonnál (turizmus.com)

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége szakmai támogatásával és az Interakció Produkció által szervezett televíziós közönségszavazás Kis-Balaton és környéke régiós versenyét követően az összes hely elkelt a Best of Az Év Hotele döntőjében.

A Best of Az Év Hotele utolsó régiós versenye a Kis-Balaton és környéke régióban zajlott, ahol a 2010-es évek legjobb négy szállodája szállt harcba a döntőbe jutásért – írja a turizmus.com.  A szavazás lezárulta után a legtöbb voksot a Lotus Therme Hotel & Spa***** kapta, amely a nézők 36 százalékának tetszett a legjobban. Ezzel a hévízi szálloda ott lesz a Best of AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás áprilisi döntőjében, ahol további 13 hotellel küzdhet meg a 2010-es évek legjobb szállodája címért.

A győztes szálloda csupán egy százalék különbséggel nyerte meg a régiós versenyt. A második helyezett így, a szavazatok 35 százalékát megszerző, MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****Superior lett. A zalakarosi szálloda ezzel az eredménnyel ugyancsak bejutott a Best of AZ ÉV HOTELE döntőjébe.

A régiós bronzérmet ezúttal a Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa kapta.