Balatoni szálloda lett a legjobb vidéki business hotel

A Hunguest BÁL Resort alig egy évvel a fejlesztést követő újranyitás után rangos szakmai díjban részesült a Business Excellence 2023 megmérettetésen.

(Fotó: Hunguest Hotel Zrt.)

A Business Excellence 2023 szakmai zsűrijének döntése alapján a Hunguest Hotels balatonalmádi szállodája nyerte el a legjobb vidéki business hotel címet.  A Business Traveller Hungary magazin szerkesztősége által alapított Business Excellence díj 2023-ban immár 13. alkalommal ismeri el azon hazai turisztikai vállalkozásokat, amelyek minőségi szolgáltatásaikkal az előző évben hangsúlyosan hozzájárultak a magyar üzleti turisztikai piac növekedéséhez.

A négy csillagos Hunguest BÁL Resort 2022 júniusában, teljes körű felújítás után nyitotta meg kapuit Balatonalmádiban. A prémium szobák és a lakosztályok szinte mindegyikéből lenyűgöző panoráma nyílik a Balatonra, csakúgy, mint az épület 13. emeleti tetőbárjából. A Hunguest BÁL Resort Event & Conference Centerben a modern technikai eszközökkel felszerelt és természetes fénnyel bíró termek több mint ezer négyzetméteren állnak rendelkezésre. A szálloda beltéri élménymedencéje, szaunavilága, a wellnessrészleg szépségstúdiója, a kültéri pihenőterasz és a relaxációs zóna a kikapcsolódás komplex lehetőségét nyújtja az üzleti utazóknak is.