Balatonfüreden rendezik a IV. Balatoni Villanyautós Találkozót szeptember 18-án

Idén szeptemberben már negyedszerre rendezik meg a Balatoni Villanyautós Találkozót Balatonfüreden, szeptember 18-án szombaton – írja a villanyautósok.hu.

 

A találkozóra nem csak a tisztán elektromos gépkocsit használókat, de az elektromobilitás iránt még csak érdeklődőket (a leendő villanyautósokat) is várják, illetve találkozhatunk a témában érdekelt, kereskedők, szervezetek képviselőivel. A résztvevők megismerkedhetnek az aktuális újdonságokkal, érdeklődésekkel, egyedi fejlesztésekkel. A hangulatos baráti, családi eseményen lehetőség nyílik a tapasztalatok megbeszélésére.

Az eseményen megjelennek az elektromos töltőállomások üzemeltetői, lehetőség lesz a felhasználók és a szolgáltató közötti beszélgetésekre. Az elektromobilitás szolgáltatók mellett a töltőberendezések gyártói, forgalmazói is jelen lesznek. A villanyautó vásárlást fontolgatók megismerhetik a támogatási lehetőségeket. Az eseményen tájékoztatást tart a katasztrófavédelem az elektromos gépkocsikkal kapcsolatos tapasztalatokról, a járművek biztonságáról. A járművek forgalmazói, az importőrök, kereskedők pedig nem csak bemutatják idei kínálatukat, de tesztvezetésekre is lehetőség lesz.

A rendezvény helyszíne Balatonfüreden a Kisfaludy strand parkolója mellett található elkerített terület (15.000 m2).

Tervezett programok, események:

  • szakmai beszélgetés, előadás
  • tesztvezetés, jármű bemutatók
  • sétavitorlázás a közeli Koloska Marinában
  • párhuzamos esemény a Villamos Iparági találkozó az MVM Atomerőmű Sportegyesülete szervezésében
  • adok-veszek, cserebere, villanyautós piac (magánszemélyek részére)
  • újdonságok bemutatója, hazai fejlesztések, átépítés
  • villanyautó felvonulás a Balatonfüred – Tihany – Aszófő – Pécsely – Balatonfüred útvonalon
  • Pécselyi falunapok esemény

A látogatók és a villanyautósok számára egyaránt ingyenes a részvétel és a programok. A vitorlázás, a tesztvezetés és a nyereményekre való jogosultság regisztrációhoz kötött.

info@balatonivillanyautostalalkozo.hu
https://balatonivillanyautostalalkozo.hu
https://www.facebook.com/Balatoni-Villanyaut%C3%B3s-Tal%C3%A1lkoz%C3%B3-109986498025334/