Indul a Balaton Kör-Deszka: “Deszkázz velünk és támogasd a zenét!”

Ma indul a Balaton Kör-Deszka Siófokról. Horváth Renátó amatőr sportoló, zenei producer, fesztiválszervező 4 nap alatt körbegördeszkázza a Balatont, útja a közösségi médiában is nyomon követhető. Ezzel a kihívással szeretné felhívni a figyelmet a koronavírus-járvány miatt megtépázott zeneipar helyzetére – az eseményről szóló közlemény szerint.

 

Többen csatlakoztak már az eseményhez és elkísérik ezen a túrán. Horváth Renátó a túra négy napján a Fábián Juli Emlékalapítvány javára gyűjt adományokat. Október 15-én indul a kör Siófokról, a megállók pedig Siófok, Tihany, Keszthely, Fonyód és a célállomás Siófok, ahol egy koncertsorozat várja az érdeklődőket.

A program 4 napos, és a második napon érkezik meg a sportoló a stábjával Keszthely városába, ahol el is töltenek egy éjszakát. A jótékonysági rendezvényt Keszthely Város Önkormányzata támogatja.

A Facebookon követhető az esemény: BalatonKörDeszka – Deszkázz velünk és támogasd a zenét!

Start: 2020. október 15.

Útvonal: Siófok-Tihany-Keszthely-Fonyód-Siófokig, útba ejtve látványos és izgalmas helyszíneket a Balaton körül. Jellemzően a kerékpárúton.

Kitérők: Balaton körüli éttermek, frissítőpontok, kikötők, kilátók és kivételes, de deszkázható helyszínek

Horváth Renátó, 42 éves amatőr deszkás. 1988-tól azaz 10 éves kora óta deszkázik, hol aktívan, hol kevésbé. Most éppen teljes gőzzel.
Az Eastaste nevű zenei ügynökség alapítója, music supervisor, fesztiválszervező, zeneipari mindenes. Netflix sorozatoktól a Gap, Telenor vagy Coca-Cola reklámokon át számtalan magyar és nemzetközi reklámnak/filmnek adott dalokat magyar és külföldi hírességektől egyaránt. A BalconyTV Budapest producere volt, a Budapest Showcase Hub és a Banding projektek társalapítója. A sport, a filmek és a zene szerelmese, ezért ebből a projektből sem hiányozhat egyik elem sem.