Az örökségről beszélgetnek a Kattarzis Irodalmi Divatszalonban Balatonfüreden (balatonfured.hu)

A Kattarzis Irodalmi Divatszalon második, művészetek szintézisét képviselő estjén Juhász Anna irodalmár és Zoób Kati beszélget a résztvevőkkel az örökség jelentéséről és jelentőségéről február 25-én 18 órától a PARTITÚRA Galériában (Balatonfüred, Zákonyi utca 1/b). A vendégeket Záborszky Gábor képei és egyedi ruha kiállítás fogadja.

Az est szervezői szívesen veszik, ha a résztvevő látogatók elhoznak magukkal egy kedves tárgyat, amely számukra az örökséget testesíti meg.

A divat és irodalom tradicionális kapcsolatán alapuló, a két terület lényegi gondolatait és összefüggéseit kortárs módon bemutató Kattarzis Szalon célja, hogy valódi találkozási pont legyen mindazoknak, akik kíváncsiak: a kultúrára, a történetekre, a művészet sokszínűségére. Azoknak, akik a XXI. században vallják, hogy a múlt megismerése nélkül nincs jelen, akik vallják, a hagyomány és a történeteink életünket írják.

Az esemény illeszkedik a Magyar Kultúra magazin új rovatához, a Divatlexikonhoz, amelyben Zoób Kati hónapról hónapra egy-egy témakörhöz kapcsolódva osztja meg a gondolatait divatról és kultúráról.

Tekintettel a helyek korlátozott számára, kérik a részvételi szándékot a kattizoob@kattizoob.hu e-mail címre jelezni – – írja a balatonfured.hu.