Almádiban rendezik a Street Training Balatont (veol.hu)

Szeptember 26-án a balatonalmádi szoborparkban sok új dolgot tanulhatunk magunkról, az időgazdálkodásról, a vállalkozások sikeres működtetéséről és még sok minden másról. A főváros után, idén először, Balatonalmádi ad otthont a Street Training Balaton elnevezésű ingyenes programnak.

Az újszerű szabadtéri tanulási eseményt, melyet a BENT Egyesület a FLOW Alapítvánnyal karöltve szervez, a három éve indított budapesti Street Training és Street Training Online mintájára rendezik meg. A szervezők vallják: „tanulni bárkitől, bármikor, bárhol lehet” – írja veol.hu.

Az őszi balatoni esemény célja is az, hogy nyitott és érdeklődő emberek összegyűljenek a balatonalmádi Szoborparkban, másfél órára egy-egy téma körül leüljenek, beszélgessenek és tanuljanak belőle.

A részt vevő trénerek általában valamilyen segítő foglalkozást űznek. HR-esek, tanácsadók, trénerek, coachok. Mindannyian, akik itt lesznek, a tudásuk kis szeletét adják át. Fontos, hogy az átadott tudást akár már másnap használhatják a résztvevők. Ha valaki például egy újratervező tréningre jön el, olyan módszereket kap, melyeket, ha hazamegy, és rászán még két- három órát, össze tud rakni egy tervet az induláshoz – mondta el Nagyné Czuri Eszter, a BENT Balatoni Női Vállalkozói Egyesület elnöke.

Az egyik érdekes beszélgetés a női szerepeket járja körül Makó Judit coach, ötgyermekes édesanya vezetésével.