A világ legjobb DJ-i pörgetik a lemezeket az idei Balaton Soundon (androgeek.hu)

Idén a szokásostól eltérően, egy héttel később, július 3-6 között kerül megrendezésre a Balaton egyik legnépszerűbb zenei fesztiválja, ahol ismét a világ legjobb DJ-i érkeznek majd a nagyszínpadra, hogy megmozgassák a hazai közönséget, a fellépők névsora pedig már teljessé vált – írja az androgeek.hu.

A tavalyi év során merőben megváltozott a Sound helyszíne, ugyanis megújult a nagyszínpad, hatalmas ledfalat kapott, amitől még látványosabbá váltak az előadások. Ez idén sem lesz másképp, ráadásul a második naptól már hajnal 3-ig tartanak itt a programok az eddigi este 11 helyett. Átalakul a Sound helyszíne is, a főbejárat új helyre kerül és a nagy előzetes érdeklődés miatt átalakítják a fesztivál vendégterét is.

A VIP-t kedvelők is örülhetnek, ugyanis megújult élményekkel és tematikákkal várják az idén érkezőket. A Nagyszínpadon olyan sztárfellépők szettjeit lehet majd meghallgatni, mint a Purple Disco Machine, Paul Kalkbrenner, John Newman, Marshmello, Timmy Trumpet vagy éppen a Q-Dance. A Sound másik nagyszínpada, a B Stage, a B my Lake prezentálásában. Itt fellép majd Adam Beyer, Maceo Plex, Hot X, Estella Boersma, Fjaak, Amelie Lens és még sokan mások. Jegyek és bérletek még kaphatóak, érdemes minél előbb beszerezni őket.