A szilveszterre hangol a Pannon Várszínház (veol.hu)

A Pannon Várszínház az előző évad közönségdíjas vígjátékát, a Boeing, Boeing – Leszállás Párizsban című darabot hozza el a veszprémi közönségnek szilveszter este. Az előadást Szelle Dávid rendezésében tekinthetik meg az érdeklődők.

Pap Lívia Judithként, az olasz, temperamentumos nőként szerepel a darabban. A Boeing, Boeing – Leszállás Párizsban című előadásban Bernard szerepében Koscsisák Andrást láthatjuk, Berthát Oravecz Edit, Robertet Molnár Ervin, Janetet Kovács Ágnes Magdolna, Jacqueline-t pedig Egri Zsófia játssza – írja a veol.hu.

A nőcsábász építész három légikisasszony szeretője a menetrendi zavarok miatt egyszerre jelenik meg lakásán, ráadásul betoppan kétbalkezes régi iskolatársa is. A nappaliból 6 ajtó nyílik: a különböző szobák közötti fergeteges helycserék, hirtelen támadó és összedőlő haditervek, hallucinációkat okozó mérgezett konyak, véletlen személycserék fokozzák a feszültséget, teszik egyre kilátástalanabbá a helyzetet. A megoldást természetesen a leggyengébb láncszem, a kétbalkezes barát és a rutinos házvezetőnő jelenti.

Koscsisák András, Bernardot játszó színész elmondta, szívesen állnak színpadra ezzel a darabbal szilveszterkor, hiszen a társulat is szereti játszani a Boeing, Boeing – Leszállás Párizsbant.