A Siófoki Szakképzési Centrum kiváló tanulóit és oktatóit díjazták Balatonvilágoson (sonline.hu)

A balatonvilágosi Tópart Hotel elegáns éttermében gyűltek össze a Siófoki Szakképzési Centrum tanulói és oktatói, hogy részt vegyenek az év legkiemelkedőbb eseményén, a „Kiváló Tanulója, Kiváló Oktatója” díjátadó ünnepségen. 

A díjátadó ünnepségen Szamosi Lóránt kancellár osztotta meg elsőként gondolatait – tudósított a sonline.hu. Szerinte nagyon fontosak ezek az elismerések, hiszen ritkán adódik alkalom, hogy köszönetet mondjunk a diákoknak és az oktatóknak az egész éves kemény munkájukért.
Ezt követően Horváth Péter főigazgató szólt a jelenlévőkhöz, kiemelve az összefogás és a közös munka jelentőségét.

A díjazott diákok között volt Maksi Dávid, a Siófoki SZC Mathiász János Technikum és Gimnázium tanulója, aki több versenyen is kiemelkedő eredményeket ért el. Sinka Brigitta Kitti, a Siófoki SZC Hikman Béla Szakképző Iskola diákja szintén elismerést kapott példás magatartásáért és tanulmányi eredményeiért. Pozsár Eszter, a Siófoki SZC Baross Gábor Technikum és Szakképző Iskola tanulója, elhivatottan részt vett az egészségügyi szakképzés népszerűsítésében. Várvizi Leila, a Siófoki SZC Bacsák György Technikum és Szakképző Iskola diákja, sokoldalú tehetségével tűnt ki. Récsei Dóra, a Siófoki SZC Krúdy Gyula Technikum és Gimnázium tanulója, sportolóként és tanulmányi eredményeivel is kimagaslott.

A kiváló oktatók között Jezerniczky-Klinszki Anna Erzsébet, Pánticsné Varga Veronika, Horváth Szilvia, Balázs József, Sebők Éva és Varga Yvette kaptak elismerést. Kiemelkedő munkájukért és közösségformáló tevékenységükért méltatták őket. Bodrogi Csaba Ferenc főigazgató-helyettest szintén Kiváló Oktató díjjal jutalmaztak, aki idén nyugdíjas éveit ismegkezdi.