A Kultkikötő októberi műsora Balatonbogláron

Októberben Balatonbogláron Kalocsai Zsuzsa és az Orfeum Vándorszínpad szólistáinak örökzöld operett slágerei és a Kultkikötő Filmklub 5. évadának első két vetítése várja a Balaton környékén a nézőket. Az Orlai Produkció 23 perc című monodrámája lett a Kultkikötő idei, szám szerint 14. évadának közönségdíjas előadása – áll a szervezők közleményében.


Kalocsai Zsuzsa Operett Gálaműsora, Balatonboglár – Kultkikötő
Október 1. kedd – 19:00

Akik szeretik az operettet, azok számára felejthetetlen élmény lesz az előadás, akik pedig még csak most ismerkednek a műfajjal, az örökzöld slágereknek és a színpadi látványnak köszönhetően szintén nagy élmény lesz az első találkozás.  JEGYVÁSÁRLÁS

Távol a világ zajától,  Kultkikötő Filmklub – Balatonboglár
Október 9. szerda – 19:00
Batsheba független, erős, önfejű és nagyon szép. Nem csoda, hogy aki látja, beleszeret. Először Gabrielt, a birkapásztort bűvöli el, szerelmével üldözi őt a környék legjobb módú agglegénye, a legvonzóbbnak pedig egy katona tűnik. Sok megpróbáltatás és öröm kell hozzá, hogy rájöjjön, ki az, akire igazán szüksége van. A részvétel ingyenes!

Szamárköhögés
Kultkikötő Filmklub – Balatonboglár
Október 23. szerda – 19:00
1956 októberében egy reggel egyetlen gyerek sem ment iskolába. Apa, anya és nagyi Tomival és Annamarival bezárkózik a négy fal közé. Apa elmegy, de visszatér, miután megpofozott valakit. A nagyi is megjön két átlőtt kenyérrel. A két gyerek élete szokatlanul izgalmassá válik: nincs iskola, a felnőttek megzavarodtak. A részvétel ingyenes!

Figyelem! ÚJ HELYSZÍNEN A KULTKIKÖTŐ FILMKLUB 5. ÉVADA!:  Platán Szociális Alapszolgáltatási Központ Kultúrterme, Balatonboglár, Dózsa György u. 45.

A Kultkikötő közönsége döntött
Az Orlai Produkció 23 perc című monodrámája lett a Kultkikötő idei, szám szerint 14. évadának közönségdíjas előadása.
Külön érdekesség, hogy Dennis Kelly darabját, amelyet Keszég László rendezésében, Járó Zsuzsa főszereplésével állított színpadra az Orlai Produkció, először a Kultkikötőben mutatták be, így a darab rögtön az első előadással, még a budapesti bemutató előtt bezsebelt egy elismerést.
A színházi produkciókat idén először egy kifejezetten erre a célra, a Staffino, a független kommunikációs és ügyfélvélemény visszajelző rendszerben kialakított felületen, komplex – a színészi teljesítményt, a rendezői munkát, a díszletet, a dramaturgot és az összehatást egyaránt monitorozó – szempontrendszer alapján is értékelhette a közönség.