A kánkán sem okozott gondot a nyugdíjasoknak Sármelléken (tvkeszthely)

Vidámsággal és humorral fűszerezett műsorokkal szórakoztatták a közönséget az aranykorúak farsangján Sármelléken. Egy IQ párbajt adott elő Torma Zsuzsanna és Mózner István. A Cserszegtomaji Aranykorúak Nyugdíjas Klub tagjai nem véletlenül választották ezt a humoros párbeszédet.

Az Aranykorúak Társasága 2012-ben alakult meg a keszthelyi vöröskereszt kezdeményezésére. Azóta állandó programjaik sorát gazdagítja az Aranykorúak Farsangja. Annak idején 18 csoport hozta létre a nyugdíjas szervezetet, ebből 15 képviseltette magát az idei sármelléki rendezvényen.

Kapcsándy Mária, elnök, Aranykorúak Keszthelyi Járási Társasága:

„Ez jelzi azt is, hogy hat év után még mindig szeretünk együtt lenni és ami fontos, hogy még mindig tudnak újat nyújtani. Tavaly volt egy olyan klubtársunk, aki jött, hogy „jajj én nem bírok menni”. Fölment a színpadra és kánkánozott és utána nem volt semmi baja. Ez a legfontosabb, hogy jól érezzük és segítsük egymást.”

Az Aranykorúak Társaságának rendezvényei mindig a magukban hordozzák a generációk találkozását. Sokan unokáikat is magukkal hozták és nem csak a műsorba, hanem az azt követő mulatsága is szívesen látták a fiatalokat.

A teljes cikk és videó itt található.