December 23 – 100 fős élő Betlehem Nagyvázsonyban

Nagyvázsony idén is megrendezi a 100 szereplős élő Betlehem játékot december 23-án pénteken, amire minden évben több ezren kíváncsiak. 

Aki a Balaton környékén tölti a karácsonyi időszakot, annak feltétlenül érdemes ellátogatnia erre az eseményre, ha valami igazán különlegesre és meghitt hangulatra vágyik, hiszen az óvodásoktól, egészen az idős korosztályig, mintegy 100 fő és a helyi jószágok készülnek a nagyvázsonyi Betlehemre a településen. A 25 perces zenés előadásban óvodások, iskolások, nyugdíjasok, táncosok, dalosok és élő jószágok elevenítik mag a Szent Család történetét, amelyhez a Kinizsi Vár szolgáltat misztikus történelmi környezetet.

PROGRAM

  • 14 órától különleges vár bemutató séták várják az érdeklődőket.
  • 17 óra: 100 szereplős élő Betlehem
    Rendező: Szeles József, a Petőfi Színház színművésze

A rendezvényen forralt bor, forró tea és sült gesztenye is várja a vendégeket.
Rossz talajviszonyok (felázott, sáros körülmények) esetén a program a Városi dombon (Sörház utca-Rákóczi utca sarok), a Vázsonyvölgy parkolónál kerül megszervezésre.

A program ingyenes, de csengettyűk vásárlásával nem csak részt lehet venni a játékban, hanem támogathatják is a nézők a Szentestére hangoló különleges élményt – olvasható az esemény Facebook oldalán.