A STRAND Fesztivál helyett ingyenes SzabadSTRAND program Zamárdiban lemezlovasokkal és humoristákkal (szeretlekmagyarorszag.hu)

Az összes nagyobb hazai zenei fesztiválhoz hasonlóan a STRAND Fesztivál is elmarad idén, miután július végén a kormány úgy döntött, hogy augusztus 15. után sem engedélyezik az 500 fő feletti zenés-táncos rendezvényeket. Zamárdiban tehát nem lesz zenei fesztivál augusztus 19-től (a STRAND Fesztivállal együtt, ugyanott rendezték volna a B My Lake fesztivált is, de nyilvánvalóan azt sem tartják meg), de a STRAND Fesztivál szervezői mégis kitaláltak valamit. Egy négynapos, ingyenes SzabadSTRAND nevű programmal kedveskednek az érdeklődőknek augusztus 19-től Zamárdiban, a fesztivál területén.

 

A szervezők elsősorban azoknak szánják a programot, akik korábban már foglaltak szállást Zamárdiban, vagy úgy tervezték, hogy a Balatonon töltik az auguszts 20-i ünnep körüli napokat. A Facebookon meghirdetett eseményről azt írják, hogy a SzabadSTRAND a STRAND Fesztivál hangulatát idézi majd.

Az egész nyáron nyitva tartó MOL Nagyon Balaton Terasz/Parti Bisztró Zamárdi esténként a STRAND DJ-it vonultatja fel. Ott lesz Marsalkó Dávid a Halott Pénzből és DJ Venom, JumoDaddy, Jokó, DJ ELF, valamint a szervező-házigazdák. De két előadással érkeznek a Dumaszínház humoristái, Janklovics Péter és Szabó Balázs Máté is – írja a szeretlekmagyarorszag.hu.