Emberekre szakadt a tető egy építkezésen Balatonföldváron (sonline.hu/frissítés:police.hu)

A délelőtti órákban baleset történt egy balatonföldvári építkezésen. A jelenleg rendelkezésre információk szerint a balesetben több ember megsérült. A rendőrség tájékoztatása szerint, az elsődleges adatok alapján hárman súlyos, ketten életveszélyes sérüléseket szenvedtek a tetőszerkezet beszakadása miatt.

(Fotó: police.hu)

Balatonföldváron egy épületfödém betonozása közben leszakadt egy zsalu – tájékoztatta a sonline.hu-t Török Sándor Hivatalvezető.  A mentési munkálatokban a Somogy megyei katasztrófavédelem munkatársai is részt vesznek.   A tűzoltók egy embert mentettek ki a lelógó törmelék alól, őt biztonságos helyre vitték. A megyei lap egyik olvasójának  információja szerint a balesethez két mentőhelikopter is érkezett.

Közben a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság közölte: a rendelkezésre álló adatok szerint 2019. június 24-én 10 óra 30 perc körül egy balatonföldvári építkezésen a tetőszerkezet beszakadt. Az eset következtében – elsődleges adatok alapján – 3 személy súlyos, valamint 2 személy életveszélyes sérüléseket szenvedett. A Siófoki Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást az ügyben – olvasható a police.hu-n.