Zalakaroson eltévedni is élvezetes kirándulás (likebalaton.hu)

Zalakaroson nincs közlekedési lámpa, de van családi fürdőkomplexum gyermekszaunával, ökotó, kilátó, 100 lépcső és a közelben vár a Kis-Balaton is.  


A Balaton közelében fekvő Zalakaroson egész évben várják a fürdőzés és a kirándulások szerelmeseit. Az M7-es autópályáról könnyen elérhető település neve összeforrt a gyógyvízzel, a tiszta levegővel, a pihenéssel.

Tévedj el Zalakaroson!
Ódor Péter, a Zalakarosi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője azt mondja, mindegy, milyen irányba, csak induljunk el sétálni vagy biciklizni Zalakaroson.
– Akárhova lyukadnak ki a vendégek, ez önmagában csoda, ingyen megkapják a legtisztább levegőt, ingyen szól a madárfütty, rácsodálkozhatnak a fényekre, a színekre, a természetre, arra, amit úgy hívunk, Zalakaros városa. Az ökopark, a tanösvény, a kilátó is elérhető a városközpontból egy kellemes sétával.

Amikor betérnek hozzánk a Tourinform Irodába a vendégek, és tanácsot kérnek, egy térképen végigvezetem őket, és megmutatom, mit ne hagyjanak ki a környéken. Imádom és szeretem a zalai falvakat, minden egyes környékbeli falu egy külön csoda, értékeik az örökségünkből fakadnak. Miháld, Zalamerenye, Garabonc és Nagyrada, Zalaszabar is bővelkedik a jó borokban, ételekben. Vannak családi pincészetek és professzionális borászatok is, országos díjakkal.

A cikk folytatása itt elolvasható.