Vonyarcvashegy kapta az első Vízparti strandok védjegyet (likebalaton.hu)

A minősítések értelmezése kapcsán Könnyid László, a Magyar Turisztikai Minőségtanúsító Testület NKft. ügyvezetője kiemelte: a csillagok száma között a szolgáltatások mennyisége tesz leginkább különbséget, azaz egy háromcsillagos strand is lehet kiváló. A tisztaság, rendezettség, karbantartottság ugyanis alapvető elvárás, amely minden minősített strandon megvan – írja a likebalaton.hu.

Vonyarcvashegy Lido strandja csaknem maximális pontszámot elérve az országban elsőként szerezte meg az ötcsillagos minősítést. Ez hatalmas marketingelőnyt jelent számukra, ami bizonyára a többi önkormányzatot is arra ösztönzi majd, hogy jelentkezzenek a minősítésre – mutatott rá az ügyvezető.

Vonyarcvashegy öt csillaga tartalmaz például kerékpárszéfet, ami unikális szolgáltatás, illetve rendelkezésre áll értékmegőrző, a baba-mama szolgáltatások teljes skálája, a strand akadálymentes, van lehetőség akár előre jegyet váltani, és garantált az is, hogy odautazva magas színvonalú gasztronómiai élményekben lesz része a vendégeknek.