Újabb balatoni szemléletformáló online-rendezvény: Greenwashing

Újabb online, ingyenes szemléletformáló rendezvényt tart a Balaton Fejlesztési Tanács munkaszervezete Greenwashing címmel május 4-én 14-16 óra között. Az előadók a Cleanwashers – Összefogás a marketingkommunikációs “átfestések” ellen az átláthatóság, az etikus versenykörnyezet és hitelesség érdekében – alapítói. Csatlakozni az alábbi linken lehet bárkinek.

 

 A Balaton Fejlesztési Tanács munkaszervezete, a Balatoni Integrációs Közhasznú Nonprofit Kft. azért indította el a rendezvénysorozatát, hogy felhívja a figyelmet mindannyiunk személyes érintettségére, a klímaváltozásban, a természeti erőforrások csökkenésében és az ökoszisztémák sérülékenységében.

A rendezvénysorozat online formában kerül megvalósításra, minden hónap első szerdáján, figyelemfelkeltő, érdekes prezentációkkal, filmekkel, amelyek minden érdeklődő, köztük az iskolai oktatás – a tanárok, a diákok és a szülők – és a lakosság számára is segítséget és támogatást nyújt azokban a témákban, amelyek érdeklődésre tarthatnak számot a klímaváltozással, környezetvédelemmel és természetesen a Balatonnal kapcsolatban. Cél, hogy a saját felelősség felismerhető legyen mindenki számára.

A konferencián való online részvétel nem igényel többet, mint egy internet eléréssel rendelkező desktop/laptop számítógépet vagy okostelefont.

A rendezvény címe: Greenwashing

Előadók:
Paul Ágnes és Berta László, a Cleanwashers –  Összefogás a marketingkommunikációs “átfestések” ellen az átláthatóság, az etikus versenykörnyezet és hitelesség érdekében – alapítói.

A rendezvény időpontja: 2022. május 4. szerda, 14.00 óra – 16.00 óra

Technikai információk:

Topic: greenwashing
Time: May 4, 2022 14:00 Budapest

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/88038647842?pwd=K0RPNHlqWGl6VmY5aWhFWW5yWlBUZz09

Meeting ID: 880 3864 7842
Passcode: 608979