Új irodába költöztek a balatonfűzfői körzeti megbízottak (veol.hu)

Öt rendőrségi körzeti megbízott dolgozik Balatonfűzfőn, a polgármesteri hivatal épületében, a minap frissen átadott, korszerű irodában, közölte a rendőrség. Marton Béla, a város polgármestere az ünnepélyes átadáson elmondta, Balatonfűzfő közbiztonsága jó, amelyben meghatározó a körzeti megbízottak munkája.

– Ez egy jó település, ahol az emberek biztonságban érzik magukat, és ez a rendőrségnek köszönhető- idézi a város elöljáróját a veol.hu. Ezért is tartotta fontosnak Balatonfűzfő vezetése, hogy támogassa a rendőrség munkáját, és korábbi helyükről a polgármesteri hivatalba, egy új és korszerűbb irodába költözhettek a körzeti megbízottak.

Marton Béla arról is beszélt, hogy a város és a rendőrség együttműködése kiváló. Tarcsa Csaba dandártábornok, Veszprém Megyei Rendőr-főkapitány köszöntőjéből egyebek mellett kiderült, az rendőrség számára nagyon fontos az emberek biztonsága. Külön szólt arról, hogy a körzeti megbízotti irodák révén a rendőrök szinte folyamatosan az emberek között tartózkodnak, így rendszeresen találkoznak, beszélgethetnek egymással, a rendőrök helyben is elérhetőek, legyen szó bármilyen problémáról, kérésről. A köszöntők után Linczmayer László alezredes, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság vezetőjével együtt átvágták a nemzetiszínű szalagot, ezzel adták át az öt körzeti megbízottnak az új, tágas irodát Balatonfűzfőn.