Új fejlesztési központot és üzemcsarnokot avattak Nemesvámoson (veol.hu)

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter avatta fel a Jáger csoport új, kétszintes 900 négyzetméteres fejlesztési központját és ezer négyzetméteres üzemcsarnokát a településen. A 350 milliós fejlesztéshez 100 millió forintos támogatást nyert el a cég.

A Jáger Prod Kft. új fejlesztési központjának és üzemcsarnokának avatóján Palkovics László mondott köszöntőt. Az innovációs és technológiai miniszter kiemelte, hogy ez egy tipikusan magyar sikertörténet – tudósít a veol.hu.  A cégcsoport működése tulajdonképpen leképezi az Innovációs és Technológiai Minisztérium által értéknek tekintett gazdaságfejlesztési irányt, hiszen egyszerre nemzeti, környezetbarát és lelkes előmozdítója a technológiai fejlesztésnek.

Az ünnepségen Csatári László ügyvezető igazgató hangsúlyozta, hogy csak azok a cégek élik túl a nehéz időket, akik képesek egymás vállára állni, egymás vállán megkapaszkodva dolgozni, építkezni, mert akkor a csodák is megvalósulnak. Külön megköszönte a bakonybéli nagyrekonstrukciónál, illetve a nemesvámosi építkezéseknél hősiesen helytálló Szolga József, Horváth Tibor és Terebesi László munkáját, akik sokkal többet tettek annál, mint ami tőlük tisztességgel elvárható lett volna.

Elmondta még, hogy az új központban technológiákat fejlesztenek azért, hogy a cégcsoport jövője hosszútávon is biztosított legyen. Ehhez az kell, hogy a termékkörük is fejlődjön, és az előállításukhoz szükséges szerszámokat is fejleszteniük kell. Mindehhez olyan munkakörülményekre van szükség, ahol az emberek jókedvűen, nyugodtan dolgozhatnak tiszta, világos és rendezett munkahelyen.