Úgy kellett ez a balatoni pékség, mint egy falat kenyér (Index.hu)

Horváth Péter mindent hátrahagyva a Balaton déli partján találta meg azt, amire mindig is vágyott. Az egykori ingatlanfejlesztő most Szólád pékjeként süti a kenyereket, semmit sem túlbonyolítva, de mindent alárendelve az egyszerűségnek, a tisztaságnak és az egészségnek.

Van egy pékség a Balaton déli partján, Szóládon, ahová nem lehet csak úgy besétálni. Nincs pin a Google-térképen, nincs kávé, se kakaóscsiga, se kis terasz jópofa feliratokkal, és a Facebookot sem hinti tele a mester pékbölcsességekkel. Persze Horváth Péter nem magának süt, elvitelre lehet tőle rendelni, és ha valamelyik környékbeli étteremben nagyon finom kenyeret tesznek az asztalunkra a vacsora mellé, akkor az nagy eséllyel tőle érkezett.

A MOL Nagyon Balaton és az Index közös sorozatában most az ő pékségét mutatják be a Best of Balaton ötvenes listájáról.