Balatoni Torkos Csütörtök március 7-én: itt az akciózó vendéglők istája (balatontipp.hu)

Már hetekkel ezelőtt elindította a Torkos Csütörtök néven népszerűvé vált kedvezményes, idén március 7-re eső vendéglátó akció megszervezését a Balatontipp.hu. Az éttermek és más vendéglátóhelyek jelentkezését a torkoscsutortok@balatontipp.hu e-mail címen várják folyamatosan. Itt látható az akcióhoz csatlakozott, kedvezményt kínáló éttermek, kávézó, panzió, pincészet listája.

Az egyházi naptár alapján az idén március 6-ára esik hamvazószerda, így a 2006-os indítás óta kialakult hagyomány szerint március 7-e lenne a Torkos Csütörtök akció időpontja.

Mivel a központi szervezés időközben megszűnt, a balatoni régióban az elmúlt két évben a Balatontipp.hu vállalta ingyenesen a szervezést, híradást. Tavalyelőtt 18, tavaly már 33 vendéglátóhely kapcsolódott az akcióhoz a régióban.

Az akcióba azok az üzletek kapcsolódhatnak be, amelyek vállalják, hogy 2019. március 7-én a teljes nyitva tartási idejük alatt minimum egyharmados (33 százalékos) kedvezményt biztosítanak legalább az ételek árából. Amennyiben az üzlet az ebédeltetést kivonná az akcióból, akkor legkésőbb 15 órától a zárásig minimum 50% kedvezményt kell biztosítania legalább az ételek árából – írja a balatontipp.hu.

Az eddigi jelentkezők, akdnak régión kívüli csatlakozók is:

(A nevekre kattintva részletes adatlap nyitható meg)