Több vendége volt idén Balatonlellén a Magyar Nemzeti Cirkusznak, mint tavaly (sonline.hu)

Holnap, azaz augusztus 3-án szedi a sátorfáját a Magyar Nemzeti Cirkusz karavánja Balatonlellén. A társulat július elsejétől augusztus 28-ig ötvenegy előadáson több mint negyvenezer néző előtt mutatta be új produkcióját. A tavalyi évhez képest pár százalékkal többen voltak kíváncsiak a műsorunkra – írja a sonline.hu. Székesfehérváron folytatják..

 

“Nagy öröm volt számunkra, hogy a második otthonunkban Balatonlellén állva és vastapssal ünnepelt több alkalommal is minket a közönség” – mondta el Richter József, a cirkusz igazgatója.

Hozzátette: utolsó előadásukat augusztus 28-án tartották, amelyen a somogyi közfeladatot ellátó személyek családjukkal ingyenesen vehettek részt. A legnagyobb sikere a visszatérő Stevie bohócnak volt. De nagyon sokan élvezték a Cirkuszok éjszakája alkalmából tartott előadásokat is, amelyre az elefántok is visszatértek Szadáról.

– A héten lebontottuk a sátrat, csütörtökön indulunk Székesfehérvárra, ahol szeptember 9–től 13-ig hét előadást láthat tőlünk a közönség – mondta el Richter József.

A turnéjuk az ősz folyamán is folytatódik. Győr, Mosonmagyaróvár, Sopron, Szombathely, Pápa után Budapesten zárják az idei szezont. Jövőre pedig új izgalmas, különleges produkciókat ígérnek.

A sátor pakolásáról készült videót megosztotta a Magyar Nemzeti Cirkusz a közösségi oldalán is.