Sokszínű feltöltődés – itt a Magyar Turisztikai Ügynökség kampányának újabb állomása (turizmus.com)

„Búcsúztasd pihenéssel az őszt” címmel folytatódik a Magyar Turisztikai Ügynökség belföldi kampánysorozata, amely a gazdag, őszi kulturális és kulináris programkínálat mellett ezúttal a sokszínű hazai feltöltődési lehetőségeket mutatja be.

A Magyar Turisztikai Ügynökség kampányának fő célja, hogy bemutassa, Magyarország négy évszakos úti cél, és megannyi csodával várja a belföldi utazóközönséget az őszi-téli időszakban is. Arra törekszünk, hogy megmutassuk: ilyenkor is érdemes elutazni az ország különböző pontjaira és ott a feltöltődés élményét választani; a fiatalokat pihentető wellness, a családokat szórakoztató beltéri strandolás, az idősebb korosztályt pedig gyógyhatású regenerálódás várja az ország legendás és kevésbé ismert fürdőhelyein egyaránt – írja a turizmus.com.

Hazánk a legjelentősebb termálvízkészlettel rendelkező országok egyike a világon; kétezer éves fürdőkultúránk mellett közel 1500 termálkút és több mint 270 féle elismert ásvány- és gyógyvíz található Magyarországon. Ősszel csodálatos és ezerszínű vidéki tájak várják a kirándulókat, és a tél beköszöntével új lehetőségek nyílnak a kikapcsolódásra vágyók számára, amit elsősorban Magyarország gyógyvizekben gazdag fürdőhelyei kínálnak.

Az MTÜ egy új kisfilmmel is inspirál az ország kincseinek felfedezésére az év végi időszakban: