Rövidített évaddal indul a Fonyódi Nyári Színház harmadik szezonja (sonline.hu)

Az augusztus elsejétől induló nyári színházi évad programját már januárban elkezdték szervezni, de a járvány miatt borult papírforma után, szinte két nap alatt sikerült újra összeállítani. A négyszáz fő befogadására alkalmas színház színpadfedése is megújult az elmúlt időszakban, valamint kihasználva a hely adottságait, a gyermekelőadások már a délelőtti időpontokban lesznek.

Major Róbert színházi szakember, a kezdeményezés elindítója elmondta: első körben a barátait hívta egy-egy előadásra, akik természetesen elfogadták a felkérést, így augusztusban változatos műfajkínálattal várják a Fonyódra látogatókat – tudósít a sonline.hu.

Tizenöt előadással készülnek, pénteken, szombaton és vasárnapi napokon. Gyermekelőadások, musical, operett, kabaré gazdagítja a repertoárt, és természetesen visszatérő vendégek is várják a közönséget. Boribon története, Kisvakond és Vuk meséje csalogatja a kisebbeket, a nagyobbak az Alma együttesnek tapsolhatnak, de látható lesz a Csókos asszony operett, illetve a Nagy Gatsby show musical is.

Koltai Róbert is elfogadta meghívásunkat, egy zenés kabaré műsorral érkezik hozzánk, és vendégül látunk egy ígéretesnek tűnő amatőr társulatot is Tamásiból, az Operetta Színjátszó Csoportot – mondta Major Róbert, majd hozzátette, hogy a zenés esteket kiegészíti némi gasztronómiai kínálat is. Hisz a jazz, nem nélkülözheti a jó borokat.