Remek párosítás Ábrahámhegyen: horgászok és halászlé készítők találkozója

Különböző tájegységek halászleveit főzik Ábrahámhegyen május 27-én, szombaton, ahol kóstolásra is lehetőség nyílik majd. A halételek készítői mellett azok is találkozhatnak egymással, akik a tóból a konyhába varászolják a halat.

Április 27-én, szombaton Ábrahámhegyen a strandon tartják a Halászlé főzök és horgászok találkozóját.

7.00 és 11.00 óra között a Horgászok találkozója zajlik, amelyre ifjúsági és felnőtt kategóriában lehet jelentkezni a helyszínen 6.30-ig.

Horgászni érvényes horgászengedély birtokában, egy bottal, úszós vagy fenekező készséggel, maximum 3 horoggal lehet.

Az eredményhirdetésre 13.30 órakor keríítenek sort.

A Halászlé főzök találkozóját szintén itt rendezik meg. Egyéni és különböző tájegységekre jellemző receptek alapján készítik a halászleveket. A kóstolás 13 órakor kezdődik, amelyre támogató jegy vásárlásával lesz lehetőség. Ezt a helyszínen 10 órától lehet váltani.

Információ: abrahamhegy.hu