Puccsot emlegetnek a balatonfűzfői önoszlatás hátterében (PestiSrácok.hu)

Anyagi érdekek fűzhetik Balatonfűzfő exjobbikos önkormányzati képviselőjét, hogy segítette az előző polgármester által kezdeményezett testületfeloszlatást – írja a PestiSrácok.hu.

 

Napok óta hangos a média attól, hogy a Balaton-parti városban bajok vannak, a polgármester asszony stílusa miatt egymás után állnak fel a hivatali dolgozók, majd a képviselő-testület is megszavazta az önoszlatást, még mielőtt az egész hivatal működésképtelenné vált volna a távozók miatt. A portál szerint csupán a Magyar Nemzet írta meg, hogy a független városvezető vélhetően jól előkészített puccs áldozata.

Szanyi Szilviát a lapnak adott nyilatkozata szerint megválasztása óta igyekeztek minden létező eszközzel, módszerrel ellehetetleníteni. A háttérben pedig az előző ugyancsak független, de régi baloldali polgármester áll, aki a választási kampányban még a KDNP-be is kész lett volna belépni, csak hogy megtarthassa a polgármesteri széket. Az önoszlatásról szóló előterjesztést a 7 fős testületből négyen írták alá, köztük Soós Gábor.

A cikk folytatása itt elolvasható.